LEAN HR
LEAN HR

Inside Story: aan de slag bij Broekman

Antonio Di Natale vertelt over zijn ervaring met LEAN HR en hoe hij recent op contract ging bij Broekman. Met zijn verhaal hoopt hij anderen te overtuigen om hetzelfde pad als hem te bewandelen.

Antonio (links) ontvangt van Daan een presentje om zijn vaste contract te vieren.

Waarom heb je er in eerste instantie voor gekozen om van een vast contract over te gaan naar een uitzendcontract bij LEAN HR?

Ik was om me heen aan het kijken voor een nieuwe uitdaging. Op Facebook kwam ik de vacature als technisch medewerker bij Broekman tegen. Deze sprak mij aan, waarna ik direct solliciteerde. Na mijn sollicitatie werd ik vrijwel direct gebeld door LEAN HR en kon ik snel op gesprek komen. Na een positief gesprek realiseerde ik me dat Broekman en ik een goede match konden zijn. LEAN HR regelde de week erna een gesprek op locatie bij Broekman. Hierna werd ik nog één keer bij LEAN HR uitgenodigd om mijn bevindingen en de voorwaarden te bespreken, waarna ik overtuigd was om bij Broekman aan de slag te gaan.

Hoe heb je de samenwerking met LEAN HR ervaren tijdens je tijdelijke dienstverband? Zijn er specifieke aspecten van die samenwerking die je als positief of uitdagend hebt ervaren?

Ik heb eigenlijk nooit problemen ervaren met LEAN HR. De deur stond altijd open en ze hebben me echt geholpen met het vinden van een baan die uitstekend bij mij past. LEAN HR zet in mijn ogen een stapje extra. Door mijn gebrekkige Nederlands was het lastig om bijvoorbeeld mijn contract volledig te begrijpen. Dit hebben ze via mijn partner toch weten te realiseren. Ondanks de taalbarrière verliep de communicatie goed, LEAN HR is altijd bereikbaar en geeft haar open en eerlijke mening.

Daan heeft mij van begin tot eind goed begeleid. Hij toonde interesse in mijn werk, maar ook in mij als persoon. We spraken bijvoorbeeld over voetbal en familie, dat gaf mij het gevoel dat Daan mij echt kende.

Wat waren je verwachtingen ten aanzien van de ondersteuning en begeleiding van LEAN HR bij het vinden van een vaste positie bij Broekman? Zijn die verwachtingen uitgekomen?

Mijn hoop en verwachtingen gingen natuurlijk uit naar het verdienen van een vast contract bij Broekman. Ik heb 4 maanden op uitzendbasis via LEAN HR bij Broekman gewerkt. Ik ben hierin goed begeleid en heb het zelf zo goed gedaan, dat ik recent een vaste aanstelling heb gekregen. Dus ja, mijn verwachtingen zijn uitgekomen.

Zijn er aspecten van de communicatie tussen jou, LEAN HR en Broekman die volgens jou verbeterd kunnen worden?

Ik denk het niet. LEAN HR en Broekman stonden wekelijks in contact over mijn voortgang en ik werd zelf ook netjes op de hoogte gehouden.

Heb je feedback over hoe LEAN HR heeft bijgedragen aan je professionele ontwikkeling of carrière? Zijn er bepaalde trainingen of hulpbronnen die je nuttig vond?

Ik was persoonlijk al geschoold voor het werk dat ik uitvoer bij Broekman. Wat ik wel begreep is dat LEAN HR bijvoorbeeld hef- en reachtruckcertificaten aanbiedt. Ook heb ik vernomen dat er trainingen en cursussen worden aangeboden via een online platform (The LEAN Academy red.), maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt.

Hoe beoordeel je de algehele dienstverlening van LEAN HR tijdens je tijdelijke dienstverband? Zijn er suggesties voor verbetering?

LEAN HR staat bij mij voor duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening, ze komen hun afspraken na en kijken met een realistische blik naar de situatie.

Join the Broekman Community

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Antonio? Hij is nog op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hier de actuele vacatures.

Overige artikelen