LEAN HR
LEAN HR

Lean HR trotse sponsor van VC Limax

Sinds kort is Lean HR Services sponsor van Numidia/VC Limax in Linne Maasbracht. De volleybalclub speelt sinds dit seizoen in de Eredivisie.

Sinds 2019 is er vanuit de Volleybal Bondsraad besloten om te investeren in het professionaliseren van diverse volleybal verenigingen. Zo ook Numidia/VC Limax.

Numidia/VC Limax stelde 3 jaar geleden een duidelijk doel voor ogen: spelen in de Eredivisie. Om dit doel te verwezenlijken heeft de club een duidelijke missie, visie en strategie aangenomen onder leiding van coach Guido Görtzen.

Door het Eredivisie 2021 +Plan van de Nederlandse Volleybal Bond heeft Numidia/VC Limax de kans gekregen om afgelopen jaar te starten in de Eredivisie. De club heeft er alles aan gedaan om te voldoen aan de licentie eisen om te mogen spelen in de Eredivisie. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft een licentie verstrekt en VC Limax Heren 1 is met ingang van dit seizoen gaan spelen op het hoogste niveau van Nederland.

Niet alleen voor de club is dit een bijzondere prestatie, maar ook voor de sport in Limburg. Na 30 jaar speelt er namelijk weer een Limburgs Heren team in de Eredivisie. Er wordt verwacht dat dit een positief effect zal hebben op het volleybal en de sport in het algemeen in Limburg.

Lean HR Services kan dit succes alleen maar bewonderen en stimuleren. Om dit resultaat te behalen moet je als club in staat zijn om de juiste mensen aan te trekken. Met een krappe arbeidsmarkt is het ook lastig om de juiste personen te vinden om de club naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn dan ook trotse sponsor van deze club!

Overige artikelen