LEAN HR
LEAN HR

Operations manager bij Kargro Recycling.

Bij Kargro Recycling zijn we toegewijd aan het creëren van een duurzame toekomst door middel van circulaire producten en technologieën. We zoeken een gedreven Operations Manager om ons te helpen deze ambitie waar te maken op onze locatie in Nederweert.

Maak impact op een duurzame toekomst.

De Kargro Groep, opgericht in 1968, is een toonaangevende speler binnen de internationale markt van duurzame bandenverwerking. De groep, bestaande uit 5 dochterondernemingen, richt zich volledig op het circulair verwerken van gedemonteerde vrachtwagen- en personenwagenbanden met als doel de realisatie van een duurzame toekomst voor de algehele bandenindustrie.

Vooruitlopend op de toenemende, wereldwijde vraag naar zowel loopvlakvernieuwingsdiensten als verwerkte grondstoffen, investeert de Kargro Groep consequent in procesinnovatie en de uitbreiding van haar verwerkingscapaciteit.

Word jij onze operations manager?

Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in onze missie naar een duurzamere toekomst? Bij Kargro Recycling zoeken we een resultaatgerichte Operations Manager om onze circulaire productieprocessen te leiden. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van onze technische dienst en productieafdeling, waarbij je een team van 25-30 medewerkers inspireert en motiveert. Met een focus op samenwerking, organisatie en personeelsontwikkeling draag je bij aan het continu verbeteren van onze operationele prestaties.

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Meer weten? Bekijk hieronder het volledige wervingsprofiel.

Twan Bongers

Operations Manager

LinkedIn

Solliciteren

Solliciteer

Maximum file size: 20MB

Privacy