LEAN HR
LEAN HR

LEAN MAG.

Bij LEAN HR draait alles om communities. Communities waarin werkgevers, medewerkers, toekomstige collega’s en talent hun netwerk uitbreiden, nieuwe kansen ontdekken en elkaar helpen groeien. En dat is nodig in een arbeidsmarkt die de afgelopen decennia heel wat veranderingen en uitdagingen heeft ondergaan.

Beweeg mee.

Wij kunnen met LEAN HR precies één decennium terugkijken want op vrijdag 17 november 2023 vierden we ons 10-jarige jubileum. Ter ere daarvan hebben we onze eerste editie van het LEAN MAG uitgebracht waarvan onze 200 gasten een eerste exclusief exemplaar ontvangen hebben.

Tegelijkertijd weten wet dat er nog zóveel meer mogelijk is in de Limburgse arbeidsmarkt en willen we onze kijk op deze arbeidsmarkt graag verder delen. En daarvoor zetten we onze eigen community in, jij dus!  Wij zien het bouwen van LEAN communities als een strategische benadering voor bedrijven, waarin recruitment een voortdurend evoluerend proces is. Het is dus belangrijk om in beweging te blijven in dit dynamische landschap. Beweeg jij met ons mee? Deel dan deze eerste uitgifte van het LEAN MAG!