fbpx

Bouw een Lean Community.

Bij LEAN HR helpen we werkgevers bij het vinden van de juiste medewerkers voor hun organisatie. Maar we gaan verder dan dat. LEAN HR brengt mensen samen in communities. Communities waarin ruimte is voor goede gesprekken, echte verdieping en advies op maat. Zo creëren we een sterke band tussen werkgever en werknemer en realiseren we samen carrièrestappen die ertoe doen.

Werknemers

Met een LEAN Community maak je als organisatie niet alleen gebruik van jouw bestaande netwerk om talenten aan te trekken en aan te nemen, maar ook om ze te behouden. Door onze uitgebreide onboarding, arbeidsvoorwaardencheck en tussentijdse evaluaties weet je precies wie er bij je werkt en wat hen drijft. Je houdt contact met je werknemers via online platforms, professionele en lokale netwerken en de LEAN Academy. Sterke relaties gegarandeerd.

Kandidaten

Zoek jij gekwalificeerde kandidaten voor jouw bedrijf? Maak dan nu gebruik van de zorgvuldig opgebouwde communities van LEAN HR en profiteer van snellere werving, hogere kwaliteit van kandidaten en een betere kandidaatervaring.

Door het persoonlijke contact binnen onze communities leren we jouw kandidaten écht kennen. We streven naar duurzame plaatsingen en onderhouden onze communities zorgvuldig. We versturen geregeld nieuwsbrieven, voeren arbeidsmarkt concurrentieanalyses uit en houden open-hire-days. Via jouw community ben je altijd in contact met interessante kandidaten en staat je employer brand als een huis. Hierdoor vergroten we de kans op succes voor zowel onze kandidaten als voor jouw bedrijf.

Talent

Bij LEAN HR geloven we dat recruitment een dynamisch proces is. Wij organiseren communities rondom bedrijven en sectoren, waarbij we doorlopend werven, selecteren en de verdieping zoeken. In jouw LEAN talent community zitten allerlei mensen die interesse hebben en wij al voorzichtig hebben leren kennen. Door onze uitgebreide doelgroepanalyse en wervingscampagnes stelt jouw talent pool ons in staat om snel gekwalificeerde kandidaten te identificeren en te benaderen. Zo hebben wij jou gauw aan de juiste persoon gekoppeld.

Beweeg mee. Join our community.

Met een LEAN Community maak je gebruik van je bestaande netwerk om talent aan te trekken, aan te nemen en te behouden. Je blijft in contact via online platforms, professionele en lokale netwerken. Investeer in een LEAN Community en blijf top-of-mind bij kandidaten terwijl jij je potentieel beheert. Sterke relaties gegarandeerd.

Over Community Management