LEAN HR
LEAN HR

Join the MEATSTREET Community.

Meatstreet, dé plek waar passie voor vlees en vakmanschap samenkomen! Bij Meatstreet geloven we dat kwaliteit begint bij onze mensen. Ons team van vakmensen werkt dagelijks met zorg en toewijding om het beste vlees te selecteren, bereiden en presenteren. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken om innovatieve en smaakvolle producten te creëren. Meatstreet staat voor ambacht, kwaliteit en klantgerichtheid.

Word productieleider bij meatstreet!

VLEES OP DE KAART OF AMBACHT OP HET BORD?

Ons streven naar perfectie betekent dat we alleen werken met de beste leveranciers en de meest verse ingrediënten. Of het nu gaat om een eenvoudig stuk vlees of een complex gerecht, bij Meatstreet garanderen we een constante hoge standaard.

Naast onze focus op kwaliteit, hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We zijn trots op onze inspanningen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en ondersteunen lokale boeren en producenten. Dit zorgt niet alleen voor de beste producten, maar ook voor een positieve impact op onze gemeenschap en het milieu.

Bij Meatstreet zijn we meer dan alleen een vleesleverancier; we zijn een familie die gepassioneerd is over wat we doen.

Waarom Werken bij MeatStreet Zo Leuk Is?

Meatstreet staat bekend als een uitstekende werkgever en dat is geen toeval.

Bij Meatstreet kom je terecht in een hecht team waar collegialiteit en teamwork centraal staan. We vieren onze successen samen en ondersteunen elkaar wanneer dat nodig is, waardoor je je snel thuis voelt. Wij geloven sterk in persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Daarom bieden we diverse trainingen en cursussen aan om je vaardigheden te verbeteren en je carrière te bevorderen.

Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken. We waarderen nieuwe ideeën en streven voortdurend naar verbetering van onze producten en processen. Jouw input kan het verschil maken.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals extra vakantiedagen, een goede pensioenregeling en uiteraard personeelskortingen op ons heerlijke vlees.

Werken bij Meatstreet betekent bijdragen aan een bedrijf dat trots is op zijn producten. Je werkt met de beste ingrediënten en draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten. Samen zorgen we ervoor dat elke klant van de hoogste kwaliteit vlees kan genieten.

Kortom, een werkomgeving waarin je je kan ontwikkelen. Solliciteer op een van onze vacatures en ervaar zelf waarom werken bij Meatstreet zo bijzonder is.

beschikbare vacatures bij Meatstreet.

SOLLICITEREN OF MEER INFORMATIE OVER WERKEN BIJ Meatstreet?

Michel Alsdorf

Community Developer

LinkedIn

Solliciteren

Solliciteer

Maximum file size: 20MB

Vacature alert
Privacy