LEAN HR
LEAN HR

The Lean Community.

Werken kun je overal. De vraag is hoe je bepaalt welke werkgever echt bij jou past. Waar jij je ambities kunt waarmaken en waar jouw talenten volledig tot hun recht komen.

Tegelijkertijd gaat het bij het vinden van de ideale werknemer natuurlijk om meer dan alleen skills en ervaring. Het gaat om de juiste fit met de organisatiecultuur en waarden.

Alleen als je elkaar kent, weet je of je bij elkaar past. Daarom brengen wij werkgevers, medewerkers en toekomstige collega’s samen in communities. Communities waarin er alle ruimte is voor goede gesprekken, echte verdieping en advies op maat. Zo realiseren we samen carrièrestappen met impact.

Wij zijn LEAN HR. Wij kennen jou gewoon beter.

Samen bouwen aan succes.

Bij LEAN HR matchen we werkgevers en talenten voor de lange termijn. We dragen bij aan een gezonde arbeidsmarkt waarin werkgevers en werknemers elkaar versterken en samen groeien. Met onze eigenzinnige aanpak en bewezen visie zorgen wij voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Bij ons draait het namelijk allemaal om mensen. Kennis over en interesse in medewerkers, de lokale omgeving en de arbeidsmarkt zijn daarbij essentieel. Zo realiseren wij vanuit onze drie kantoren, met vijftien community developers, elke dag met plezier de beste oplossingen voor iedereen.

– William Bremmers, directeur

Ons team.

Wil jij mee bouwen aan onze communities?

Bij Lean HR zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde professionals zoals jij om ons team van Community Managers en Developers te versterken. Solliciteer en bouw mee aan de toekomst van community-ontwikkeling. Samen creëren we carrièrestappen met impact.

Solliciteren
Solliciteer bij Lean

Maximum file size: 20MB

Privacy

Locaties.

Roermond

Bisschop Lindanussingel 37
6041 LV ROERMOND

0475 723 030
info@leanhr.nl

Sittard

Rosmolenstraat 18
6131 HX SITTARD

046 782 09 88
info@leanhr.nl

Venlo

Deken van Oppensingel 13
5911 AA VENLO

077 230 00 75
info@leanhr.nl

Wat anderen vinden.

I recruit and I know things.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment en HR met onze blog. We delen tips, tricks en interessante inzichten over hot topics zoals employer branding, recruitment marketing en talentmanagement. Abonneer je en laat je inspireren voor succes!