LEAN HR
LEAN HR

Van waarde zijn én blijven met LEAN Academy

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Competenties die gisteren waardevol waren, zijn morgen verouderd. Wie weet welke skills en tools over 5 jaar onmisbaar zijn? Meebewegen met deze dynamiek is essentieel voor zowel werkgevers als werknemers om impact te blijven maken. Werknemers van nu moeten openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwsgierig blijven hoe ze hun werk slimmer, sneller en efficiënter kunnen doen. Zo blijven ze duurzaam inzetbaar en blijvend waardevol voor de arbeidsmarkt. Werkgevers moeten daarentegen ook blijven inspelen op de verschuivende behoeften van de markt. Daarom is juist het duurzaam verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt cruciaal.

Door samen met opdrachtgevers te kijken naar hun specifieke behoefte en een passend aanbod samen te stellen, levert de LEAN Academy altijd maatwerk.

Moderne manier van opleiden

Maar hoe kun je deze duurzame verbinding bevorderen? De LEAN Academy staat voor een moderne manier van opleiden. Voor een manier van het updaten van kennis en het aanscherpen van expertise die helemaal past bij de huidige arbeidsmarkt. Altijd online bereikbaar, klaar om werknemers te helpen op het moment dat zij daaraan toe zijn, met een enorm aanbod van actuele cursussen die bovendien doorlopend worden aangevuld. Omdat de arbeidsmarkt constant in beweging is, kunnen medewerkers zich constant blijven ontwikkelen en van waarde zijn en blijven voor organisaties. Ook wanneer een medewerker een switch wil maken naar een ander vakgebied of binnen een organisatie wil groeien, biedt de LEAN Academy de uitkomst.

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het gaat om de manier waarop je nieuwe kennis tot je neemt. Dankzij ons partnership met de toonaangevende opleider Skillstown kunnen onze medewerkers de stof tot zich nemen zoals ze dat willen. Of dat in de vorm van tekst is of door het luisteren naar een podcast of het bekijken van webinars of video’s. Daarnaast kunnen medewerkers ook allerlei andere cursussen doen die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerk voor opdrachtgevers

Door samen met opdrachtgevers te kijken naar hun specifieke behoefte en een passend aanbod samen te stellen, levert de LEAN Academy altijd maatwerk. Of een bedrijf nou behoefte heeft aan ondersteuning op het gebied van werkgeluk, de digitale onboarding tot in de puntjes wil regelen, of een slimme manier zoekt om interne kennis te delen. Generieke opleidingen voor alle medewerkers is niet meer van deze tijd: aansluiten bij specifieke behoeftes en snel inspelen op uitdagingen is hoe bedrijven dankzij de LEAN Academy werken aan duurzame inzetbaarheid.

Want dat is waar de arbeidsmarkt om vraagt: medewerkers die niet alleen vandaag, maar ook morgen waarde toevoegen.

Overige artikelen