LEAN HR
LEAN HR

Inside Story: aan de slag bij Solarge

Onlangs hebben wij Maarten van der Helm (37 jaar) mogen begeleiden in zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Met succes, want Maarten is aan de slag gegaan bij Solarge in Weert. Wij stelden hem een aantal vragen om meer te weten te komen over zijn ervaring met LEAN HR. Wij willen Maarten dan ook van harte bedanken voor het delen van zijn verhaal.

Hoe heb je de samenwerking met LEAN HR ervaren tijdens je dienstverband?

“Bij LEAN HR merk je dat alles goed is geregeld, ze zijn heel snel bereikbaar en uiteindelijk hebben zij mij naar Solarge bemiddeld wat een perfecte keuze was. Solarge is een nieuw bedrijf dat op innovatieve wijze duurzame zonnepanelen produceert. Dit doen ze met gloednieuwe machines en ik krijg uitgebreid de kans om deze machines te leren kennen. Zo ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en controleer ik de kwaliteit van het eindproduct.”

Wat waren je verwachtingen ten aanzien van de ondersteuning en begeleiding van LEAN HR?

“In het verleden heb ik geen goede ervaring gehad met uitzendbureaus, dus ik had ook nu het idee dat het niet helemaal goed zou komen. Maar deze gedachte had LEAN HR al heel snel veranderd. Mijn ervaring met LEAN HR heeft geen moment problemen gekend. Ik kwam binnen en wilde graag operator worden, waar daar elders nooit lukte is LEAN HR dit wel gelukt. Zij hebben echt mijn gedachte bij “uitzendbureau” overtroffen.”

Hoe beoordeel je de algehele dienstverlening?

“Ik geef niet snel een 10, maar kan geen ander nummer geven bij deze samenwerking. Ik kreeg altijd een snelle reactie en mijn contactpersoon Daan was zeer behulpzaam. Verder viel mij op dat LEAN HR handelt vanuit mijn wens en niet uit eigenbelang. Dit stukje persoonlijke aandacht maakt LEAN HR uniek.”

Waarom zou iemand via LEAN HR moeten gaan werken?

“LEAN werkt stipt en komt zijn afspraken na. Ook heb ik na jaren eindelijk met behulp van LEAN HR mijn heftruckcertificaat weten te behalen. Bij andere uitzendbureaus kwam dit nooit ter sprake, bij LEAN HR behaalde ik mijn certificaat in slechts één dag.”

Onze Daan (rechts) die Maarten (links) feliciteert met zijn contract.

Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière of herken jij jezelf in het verhaal van Maarten? Schrijf je in voor onze community en dan gaan we samen met je opzoek naar een baan die bij jouw past.

Overige artikelen