LEAN HR
LEAN HR

Ben jij (nog) verliefd op je werk?

All you need is…

Werken is een groot deel van ons leven. Gemiddeld spenderen we zo'n 33 uur per week op het werk, wat neerkomt op een vijfde van onze tijd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we graag gelukkig willen zijn in onze baan en werk willen doen waar we van houden. Maar hoe vind je nu de perfecte match tussen werkgever en werknemer? Bij LEAN HR begrijpen we dat het vinden van de juiste werkplek meer is dan alleen het invullen van vacatures. Wij geloven in het opbouwen van echte verbindingen tussen werkgevers, werknemers en toekomstige collega’s.

Bij LEAN HR draait alles om jou. We willen niet alleen weten wat je functie-eisen zijn, maar ook wat jouw unieke behoeften en ambities zijn. Wat drijft jou? Wat maakt jou enthousiast? Door jou echt te leren kennen, kunnen we je verbinden met de perfecte match die aansluit bij jouw waarden en persoonlijke groei mogelijk maakt.

Als community-gedreven recruitment bureau hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers die openstaan voor nieuwe talenten zoals jij. We werken samen met bedrijven die zich bewust zijn van het belang van een goede match tussen werknemer en werkgever. Bedrijven die investeren in hun medewerkers en hen de mogelijkheid bieden om te groeien en zich te ontwikkelen.

We recruit and know things

Maar hoe werkt dit nu precies? Bij LEAN HR doorlopen we een zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat jij de juiste match vindt. Dit proces omvat onder andere:

  1. Kennismaking: We leren jou graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek. We willen weten wie je bent, wat je drijft en waar je naar op zoek bent in een baan.
  2. Matchmaking: Op basis van jouw profiel en onze kennis van de werkgevers in ons netwerk, gaan we op zoek naar de perfecte match. We kijken niet alleen naar functie-eisen, maar ook naar bedrijfscultuur, waarden en groeimogelijkheden.
  3. Introduceren: Zodra we een potentiële match hebben gevonden, stellen we je voor aan de werkgever. We zorgen ervoor dat beide partijen goed geïnformeerd zijn en organiseren kennismakingsgesprekken.
  4. Begeleiding: Ook nadat de match is gemaakt, staan we voor je klaar. We bieden begeleiding en ondersteuning tijdens én na het sollicitatieproces bij je nieuwe werkgever.

Bij LEAN HR geloven we dat werken niet alleen gaat om geld verdienen, maar ook om voldoening halen uit wat je doet. We willen dat je je welkom voelt, bij ons een plek vindt waar je jezelf kunt zijn en waar je je kunt ontwikkelen in een omgeving die perfect bij jou past. Bij ons draait het om jouw groei, succes en geluk. We streven naar het maken van carrièrestappen met impact. We kijken naar vaardigheden, passies en persoonlijke wensen, zodat jij je maximaal kunt ontwikkelen en floreren.

Dus ben jij verliefd op je werk? Of ben je nog op zoek naar de juiste match? Sluit je dan aan bij onze community en ontdek wat een duurzame verbinding voor jou betekent.

Overige artikelen