LEAN HR
LEAN HR

Wij gaan voor communities!

Samen is alles mogelijk

In een steeds veranderende wereld waarin uitdagingen en ontwikkelingen zich in een snel tempo opvolgen moeten organisaties continue in beweging zijn én blijven. Wij maken mensen gelukkig en verbinden duurzaam vraag en aanbod in de sectoren industrie, techniek, logistieke en office. Daarbij blijven wij daarom flexibel inspelen op de uitdagingen van de arbeidsmarkt. Met onze LEAN communities maken wij van elk recruitmentproces een dynamisch proces. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers snel aan de juiste personen koppelen.

De arbeidsmarkt anno 2023

Organisaties hebben meer dan ooit moeite met het aantrekken van gekwalificeerd personeel én het behouden van dat talent. De toenemende automatisering, razendsnelle opkomst van kunstmatige intelligentie, de krimpende (Nederlandse) beroepsbevolking, groeiende stroom aan internationale arbeidskrachten en de opkomst van de gig-economie dwingen werkzoekenden én organisaties om zich te blijven ontwikkelen en aan te passen.

Communities zijn de oplossing

Met onze LEAN communities creëren wij een strategie voor organisaties waarbij recruitment een dynamisch proces is. Organisaties maken gebruik van ons netwerk om nieuwe talenten aan te trekken én te behouden. Door te investeren in een community profiteer je als werkgever van de kracht om top of mind te blijven bij gekwalificeerd personeel, onderscheid jij je van je concurrenten én bouw je continu aan een positief werkgeversimago.

 

 


Wij kennen onze kandidaten gewoon beter

Wij organiseren deze LEAN Communities rondom bedrijven en sectoren, waarbij we doorlopend werven, selecteren en verdieping zoeken. Die verdieping creëren we door online en offline contact te zoeken en te houden met de relevante doelgroepen op onlinekanalen en – platforms, (lokale) netwerken en scholen. Met bijvoorbeeld onze uitgebreide doelgroepanalyses, klant-specifieke onboardingsprocessen en onze LEAN HR academy bouwen wij constant aan de employer brand van onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij snel gekwalificeerde kandidaten identificeren en benaderen. Want door onze Lean Communities kennen wij onze kandidaten gewoon beter!”

Nieuwe belofte, nieuwe huisstijl

Bij deze nieuwe propositie hoort een ook nieuwe visuele identiteit en een nieuwe website.  “Onze nieuwe huisstijl benadrukt wie wij zijn en waar wij voor staan. Met onze eigenzinnige aanpak, bewezen visie en uitgebreide kennis en interesse in de werknemers en de  lokale arbeidsmarkt realiseren wij de beste oplossingen voor iedereen.

Met vriendelijke groet,

Team LEAN HR

Overige artikelen