LEAN HR
LEAN HR

Michel en Grzegorz versterken het team van LEAN HR.

Deze maand hebben wij twee nieuwe gezichten mogen verwelkomen bij LEAN HR. Michel en Grzegorz gaan beiden aan de slag als Community Developer. Wij stellen ze graag even voor.

Michel (links) en Grzegorz (rechts) zijn er helemaal klaar voor!

Michel

Ik ben Michel Alsdorf, ik ben 30 jaar oud en werk als Community Developer bij LEAN HR in Sittard.

Mijn vorige baan was bij Adecco in Maastricht/Roermond als Consultant. Hierbij deed ik vrijwel dezelfde werkzaamheden als hier bij LEAN HR, namelijk het bemiddelen van kandidaten om een nieuwe baan te vinden op basis van vacatures en organisaties waar wij een samenwerking mee hadden. Daarnaast deden we ieder kwartaal wel een keer of twee prospectbezoeken. Hierbij gingen we koud langs een aantal bedrijven om te kijken of een samenwerking mogelijk was. Uiteraard stond ik ook altijd telefonisch en per mail klaar om vragen van kandidaten en organisaties te beantwoorden.

Mijn hobby’s zijn sporten (fitness en vecht-/verdedigingssport – zoals Krav Maga en Poekoelan Kemajoran), afspreken met familie/vrienden (op het terras) en de natuur intrekken voor een wandeltocht. Mijn lievelingseten is Grieks of Italiaans. Mijn favoriete film is hands down Joker en ik hou ook van Lord of the Rings en Harry Potter. Als lievelingsserie moet ik gaan voor Game of Thrones en The Sinner. Qua muziek kan ik eigenlijk wel naar alles luisteren, alleen hardcore en opera niet. Mijn Spotify-lijst is voornamelijk gevuld met rock- en rapmuziek.

Vanaf het eerste gesprek dat ik had tot en met nu, heb ik LEAN HR mogen ervaren als een warme club vol enthousiaste en gedreven mensen. Ik voelde me al een medewerker, terwijl ik nog niet eens in dienst was. Dat is zeker niet bij ieder bedrijf vanzelfsprekend! Mijn verwachting is dat wij als LEAN HR een goede positie in de markt innemen en door de informele benadering aan kandidaten en organisatie een goede verbinding creëren. Mijn doel is dan ook om me in de toekomst steeds meer te verdiepen in de onze dienstverlening en mij zo te ontwikkelen dat ik een goede toegevoegde waarde biedt als volwaardig teammember.

Natuurlijk is in een kort stukje tekst niet altijd alles op te nemen. Neem gerust contact met mij op om wat meer over mij te weten te komen. Spreekwoordelijk kunnen we dan een kopje koffie doen, al ben ik zelf eerder een theemuts!

Grzegorz

Mijn naam is Grzegorz Kraszewski, ik ben 41 jaar oud en ik werk sinds kort als Community Developer bij LEAN HR in Venlo.

In mijn carrière heb ik altijd gewerkt in de uitzendbranche, dit is ook wat ik leuk vind. Ik ben altijd verantwoordelijk geweest voor het invullen van vacatures en het opbouwen van een kandidatennetwerk. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn vrouw en 2 kinderen. Daarnaast hou ik van sporten en gezelligheid. In de zomer steek ik graag met vrienden de BBQ aan!

Ik ben bij LEAN HR in een leuk, energiek team terechtgekomen. We werken goed samen en dit is voor mij belangrijk. Ik wil me graag verder ontwikkelen als Recruiter/Community Developer en samen met mijn collega’s mooie successen behalen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de industrie, techniek of logistiek? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder!

Wij zijn LEAN HR.

Alleen als je elkaar kent, weet je of je bij elkaar past. Daarom brengen wij werkgevers, medewerkers en toekomstige collega’s samen in communities. Communities waarin er alle ruimte is voor goede gesprekken, echte verdieping en advies op maat. Zo realiseren we samen carrièrestappen met impact.

Wij zijn LEAN HR. Wij kennen jou gewoon beter.

Overige artikelen